Опубліковано: 23 Жовтня, 2023. Переглядів: 688


Зупинка серця у Путіна: що сталось з російським диктатором? У мережі поділились подробицями

Російський диктатор Володимир Путін учора пережив зупинку серця. Його реанімували лікарі, він прийшов до тями.

Такою інформацією поділились у російських пабліках. Однак, додамо, що офіційно інформацію щодо стану здоров’я Путіна і ймовірної зупинки серця 22 жовтня, поки не підтверджували ні у Росії, ні в Україні.

У Путіна зупинялось серце: що про це відомо

Як зазначає 24 канал з посиланням на телеграм-канал “Генерал СВР” (його нібито веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки РФ, ім’я якого не розкривають), учора, близько 21.05 за московським часом, співробітники служби безпеки президента РФ Володимира Путіна, які чергували в резиденції, почули шум і звуки падіння зі спальні.

Двоє силовиків одразу побігли туди і побачили Путіна, який лежав на підлозі поруч із ліжком та перевернутим столом з їжею та напоями. Автори каналу припускають, що під час падіння диктатор зачепився і перевернув стіл з посудом на підлогу, тому охоронці почули шум.

“Путін конвульсивно звивався, лежачи на підлозі, закочуючи очі. Одразу викликали медиків, які чергували за місцем проживання та перебували в одній із сусідніх кімнат. Лікарі провели реанімацію, попередньо з’ясувавши, що у президента зупинка серця. Вчасно надали допомогу, запустили серце і Путін прийшов до тями”, – зазначає канал.

Там додали, що після інциденту Путіна перемістили до спеціально обладнаної кімнати в його резиденції – фактично, це копія реанімації. Він перебуває під постійним наглядом лікарів.

“Генерал СВР” також додає, що на фоні погіршення стану здоров’я Путіна, всі зустрічі проводять двійники, а оточення вже консультується, що робити у випадку смерті російського президента.

Що відомо про стан здоров’я Путіна?

Нещодавно російська “Комсомольська правда” випустила календар з фото Путіна на 2024 рік. Він викликав нові підозри щодо здоров’я російського диктатора.

Редактор BBC Стів Розенберг зазначив, що жоден з 12 знімків не був зроблений після початку повномасштабного вторгнення в Україну, що, на його думку, показує невдоволеність Кремля невдачами у війні проти України. Натомість у календарі є фото за 2013, 2014 роки.

Раніше глава розвідки Кирило Буданов зазначав, що останній публічний виступ Путіна відбувся ще у червні 2022 року.

Представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький розповідав, що Путін хворий одразу з кількох сторін. “Хвора людина за трьома напрямками: морально, шизофренік і фізично теж хворий. Що візьме гору першим – побачимо”, – сказав Скібіцький в інтерв’ю РБК-Україна.

Він додав, що інформація про стан здоров’я Путіна приховується, але очевидно, що цей стан – складний. “Але він воюватиме до кінця своїх днів. Він не зупиниться і не відмовиться. Думати, що його здоров’я буде впливати на хід війни – помилково”, – підкреслив представник ГУР.

Олена Ковальська, Експрес


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...