Опубліковано: 22 Жовтня, 2023. Переглядів: 287


Скільки ракет та дронів Росія вночі випустила по Україні

У ніч на 22 жовтня російські окупанти атакували знову Україну ударними БпЛА. Застосували також керовані авіаційні та зенітні ракети. Українській протиповітряній обороні вдалося збити одну ракету та шість ворожих дронів. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Було, зокрема, зафіксовано вісім пусків ракет С-300 із Бєлгородської області РФ та тимчасово окупованих територій Донеччини.

Окрім того, росіяни застосували керовану авіаційну ракету Х-59 з літака Су-34 із повітряного простору тимчасово захоплених територій Запорізької області. Ворог також випустив два БпЛА невизначеного типу з північного напрямку та три ударні дрони типу Shahed-136/131 з району мису Чауда у Криму.

“Силами та засобами Повітряних сил у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України знищено чотири повітряні цілі: одну керовану авіаційну ракету Х-59 та три ударні БпЛА Shahed-136/131. Також протягом минулої доби на півдні країни знищено три ударні БпЛА типу “Ланцет”, – йдеться у повідомленні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...