Опубліковано: 21 Жовтня, 2023. Переглядів: 318


“Елітне” весілля у Львові: нареченому-експрокурору намагались вручити повістку. Її просто залишили

Гучне і дороге весілля колишнього прокурора Ростислава Ільницького та ексспівробітниці ДБР Роксолани Москви у розпал війни обурило українців. Сьогодні стало відомо, що нареченому хотіли вручити повістку. Проте, у представників військкомату Львова виникли труднощі з тим, аби знайти чоловіка, який підлягає мобілізації.

Повістка для експрокурора: чи вручили її?

Представники Личаківсько-Залізничного об’єднаного районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки не змогли знайти експрокурора за жодною з адрес, а тому залишили повістку в поштовій скриньці.

Про це повідомляє видання “Еспресо.Захід” на підставі інформації з власних джерел. “Як повідомили джерела, повістку експрокурору Ростиславу Ільницькому залишили в поштовій скриньці за адресою проживання 20 жовтня. Документ оформляли у Личаківсько-Залізничному ОР ТЦК та СП”, – пише видання.

Там додали, що звернулись за коментарем до Львівського обласного ТЦК та СП, проте наразі відповіді не отримали. На офіційний сторінках військкомату про це також немає повідомлень.

Весілля у стилі “лакшері”: українців шокували витрати та розмах гулянки

Весілля експрокурора Ільницького й експрацівниці ДБР Москви відбулось 7 і 8 жовтня, проте розмови про нього досі не стихли. Все тому, що наречені вирішили відгуляти з небаченим розмахом, ніби забувши, що в країні триває війна, а на фронті гинуть люди.

Нагадаємо кілька деталей свята. Так, дводенне весілля відбувалось у п’ятизірковому комплексі Emily Resort неподалік Львова. У перший день на весіллі було понад 300 гостей. Для них виступали Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, гурт “Дзвони сонця”, а ведучим був шоумен Григорій Решетнік.

Другого дня для молодят та гостей втиступав Дзідзьо. Було запрошено 500 осіб, святкування оформили в українському стилі. Лише двометровий торт, за попередніми оцінками кондитерів, вартував близько 100 тисяч гривень

Додамо, у ДБР відреагували на інформацію про весілля. У відомстві були обурені тим, що ЗМІ писали про Роксолану Москву як про їхню працівницю. “В історії з гучним весіллям у Львові ключовим фактом є те, що наречена це колишня працівниця Теруправління ДБР у Львові. Вона наказом була звільнена з ДБР вже майже два роки тому. ДБР не може нести й не несе жодної юридичної чи моральної відповідальності за її вчинки”, – зауважила радниця з комунікацій Тетяна Сапьян.

Олена Ковальська, Експрес


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...