Опубліковано: 19 Жовтня, 2023. Переглядів: 813


Гуляли два дні, зірки, торт за 100 тис. грн і черевики за 50 тис.: експрокурор та експрацівниця ДБР влаштували розкішне весілля на Львівщині (+ФОТО, ВІДЕО)

Колишній прокурор Ростислав Ільницький та колишня працівниця Державного бюро розслідувань (ДБР) Роксолана Москва влаштували пишне весілля під Львовом, яке гуляли два дні, 7-8 жовтня. Для святкування обрали п’ятизірковий комплекс Emily Resort, а гостей розважали українські зірки, зокрема Оля Полякова та Олександр Пономарьов.

Про це повідомив голова правління громадської організації StateWatch Олександр Лємєнов у фейсбуці, інформує Цензор.НЕТ.

“Ще раз про славнозвісне багате весілля екс-прокурора та колишньої співробітниці територіального управління ДБР.

Знаєте хто справа на фото? Ні, не наречена. Світла гарна і молода дівчина, мабуть дружка. 

Це – дочка першого директор ДБР Романа Труби. Виявляється, наречена є його родичкою по ліній першої дружини Романа Михайловича.

Крім колосальних витрат у воєнний час, хотів би відзначити хороший смак нареченого. Він одягнув на своє спільне з нареченою свято… взуття Loro Piano.

Середня ціна такої пари в Україні – під 50 000 грн.

Класика ніколи не старіє!

P. S. Ще раз зауважую, нічого особистого до молодят. Гарне свято, чудові гості”, – розповів Лємєнов. 

За даними Lviv.Media, продовж двох днів, 7-8 жовтня, у п’ятизірковому комплексі Emily Resort, неподалік Львова, прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової та депутати святкували пишне весілля Ростислава Ільницького та Роксолани Москви.

“Ймовірно, весілля коштувало молодятам не малих грошей, лише двометровий торт, за попередніми оцінками кондитерів, вартував близько 100 тис. грн. 

Гуляли два дні, зірки, торт за 100 тис. грн і черевики за 50 тис.: експрокурор Печерського району Києва та експрацівниця ДБР влаштували розкішне весілля на Львівщині 02

Наречений 31-річний Ростислав Ільницький — колишній прокурор. У 2019 р. був у Радехові заступником місцевого прокурора. Після цього планував стати головним прокурором Херсонської області, але не вийшло. А кілька місяців тому Ільницький за власним бажанням звільнився з посади прокурора прокуратури Печерського району Києва.

Наречена — 27-річна Роксолана Москва, колишня працівниця відділу кадрів Територіального управління ДБР у Львові. Роксолану звільнили із бюро у березні 2022 року, однак згодом вона через суд вирішила повернутися на роботу. У вересні 2022 року Восьмий апеляційний адміністративний суд поновив її на посаді та стягнув на її користь 231 тис. грн за вимушений прогул. Однак, зараз ДБР оскаржує це у Верховному суді і рішення апеляційної інстанції не набрало законної сили. Окрім того, наречена — донька відомої у Львові адвокатки та бізнеследі Богдани Москви та родичка колишньої дружини ексочільника ДБР Романа Труби.

Святкування тривало два дні. У перший день, за нашими даними, на весіллі у пари було понад 300 гостей. Для них виступали Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, гурт “Дзвони сонця”. Ведучим свята був шоумен Григорій Решетнік. Другого дня гостей розважав Дзідзьо, було запрошено 500 осіб, святкування було оформлене в українському стилі, молода замість білої одягла вишивану сукню, а молодий переодягнувся в вишиванку. 

Гуляли два дні, зірки, торт за 100 тис. грн і черевики за 50 тис.: експрокурор Печерського району Києва та експрацівниця ДБР влаштували розкішне весілля на Львівщині 03

У списку гостей, який у сторіз в Instagram опублікувала Роксолана Москва, можна знайти депутатів Львівської міської ради Юрія Ломагу та Олексія Різника. Також серед запрошених є Василь Телиця, імовірно, екскерівник управління з організованою злочинністю МВС України у Львівській області, та Святослав Мазурик. Чоловік з таким же ж ім’ям та прізвищем працював у прокуратурі Києва, та погорів на хабарі у 100 тис. доларів. Також серед гостей був Сергій Мальков. Імовірно, йдеться про одіозного колишнього податківця, матір якого є основною фігуранткою у справі про крадіжку львівського комунального майна, відомої як “Афера століття”, а сам Мальков був звільнений з ДФС після розголосу історії з купівлею Maserati, щоправда, йому вдалося поновитися у структурі.

Окрім того, на гулянні була донька Григорія Козловського Софія Максимець, відомі бізнесмени і кандидати в депутати: Олег Лакіш, який від ЄС спробував стати депутатом у Кам’янці-Бузькій та Роман Побурко, який намагався зайти у Львівську міську раду від “Варти”.

За нашими даними, cеред кількох сотень гостей були бізнесмени, підприємці, юристи та адвокати та колишні правоохоронці”, – пише видання.

“Питання сумління молодят”: у ДБР відреагували на розкішне весілля своєї експрацівниці у Львові

У ДБР відреагували на інформацію про те, що їхня працівниця під час війни відгуляла лакшері весілля у Львові. У пресслужбі правоохоронного органу заявили, що наречена Роксолана Москва, яка фігурує в гучному скандалі, не працює в ДБР уже 2 роки.

новини львова, весілля експрокурора, працівниця ДБР, торт за 100 тисяч гривень, весілля у львові

“В історії з гучним весіллям у Львові ключовим фактом є те, що наречена — це колишня працівниця Теруправління ДБР у Львові. Вона наказом була звільнена з ДБР уже майже два роки тому. Тому ДБР не може нести й не несе жодної юридичної чи моральної відповідальності за її вчинки”, — пояснила радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сап’ян.

Вона додала, що деякі медіа для збільшення переглядів опустили важливі відомості, аби додати скандальності новині, а проведення коштовного весілля під час війни, на її думку, це питання громадянського сумління.

“Не варто пов’язувати лакшері весілля з колишньою роботою молодят. Це — питання статків їхньої родини та громадянського сумління під час війни”, — сказала Тетяна Сапьян.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...