Опубліковано: 18 Жовтня, 2023. Переглядів: 3670


У боях за Україну загинули двоє бійців Закарпатської 128-ї бригади (+ФОТО)

У четвер, 19 жовтня, Львів попрощається з двома військовослужбовцями 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади  Русланом Паромовим та Мироном Гірняком, які загинули від рук російського окупанта, захищаючи Україну.

Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Біографічні довідки захисників

Руслан Паромов (22.06.1977-11.10.2023). Уродженець селища Бучмани Житомирської області. 

У 13-річному віці переїхав до села Старий Айдар на Луганщині, де здобув загальну середню освіту у місцевій школі.

Після одруження займався приватним підприємництвом, мав власну пасіку. У вільний час захоплювався рибальством; був винятково доброю людиною і люблячим сім’янином.

Із початком повномасштабного вторгнення родина Руслана Паромова перебралася до Львова. Попри відсутність бойового досвіду, став на захист Батьківщини від російських окупантів до лав 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Боронив державу на території Запорізької області.

У Руслана Паромова залишилися дружина, двоє доньок та близькі друзі.

Мирон Гірняк (11.06.1976-11.10.2023). Уродженець села Лани Львівської області. 

Навчався у Бібрському опорному ліцеї імені Уляни Кравченко Бібрської міської ради. Згодом здобув професійно-технічну освіту у Львівському вищому професійному училищі побутового обслуговування. Після завершення навчання проходив військову службу у селищі Десна та в місті Алчевську.

Працював у сфері виготовлення зовнішньої реклами, потім – у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Барком». У вільний час захоплювався рибальством.

У 2020 році за власною ініціативою підписав контракт із Збройними Силами України та виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Початок повномасштабного вторгнення російської федерації зустрів на передовій, боронив державу на східному та південному напрямках.

У Мирона Гірняка залишилися батьки, дружина, двоє доньок та брат з родиною.

Вічна пам’ять Героям!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...