Опубліковано: 18 Жовтня, 2023. Переглядів: 360


Кричав “Аве Путін”. У Польщі чоловік з ножем напав на дітей: 5-річний хлопчик загинув

У польській Познані 71-річний чоловік напав на групу дошкільнят, які разом із вихователями дитсадка були на прогулянці. Малюк, якого він поранив, помер у лікарні.

Страшна подія трапилася вранці в середу, 18 жовтня. Поліція встановлює мотиви нападу та всі обставини події, пише Gazeta.pl.

Польща. Чоловік з ножем напав на групу дошкільнят: що відомо?

Чоловік з ножем напав на групу дошкільнят, які перебували на прогулянці з вихователями. Діти мали піти на сусідню пошту, щоб відправити листівки. За даними місцевих ЗМІ, він вдарив п’ятирічного хлопчика ножем у грудну клітку . За даними поліції, “зловмисника затримала поліцейська, яка проходила повз місце інциденту під час її служби”.

Журналісти встановили, що жахливий напад здійснив 71-річний чоловік на ім’я Збислав, який мешкає біля дитсадка. Польське видання “Супер Експрес” повідомляє, що, за неофіційною інформацією, перед нападом він вигукував “Аве Путін”.

Про смерть хлопчика повідомив професор Пшемислав Маньковський з відділення хірургії, травматології та дитячої урології Клінічної лікарні ім. Кароль Йоншер у Познані. Саме туди перевезли малюка після нападу.

Поліція Польщі поки не встановила, чи був нападник якимось чином пов’язаний з хлопцем чи його родиною. Чоловік проходить медичне обстеження. Після отримання медичного висновку його буде доставлено до відділку поліції Познань-Грюнвальд, де будуть проведені подальші дії поліції. Речник поліції також повідомив, що на місці буде проведено детальне розслідування інциденту.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...