Опубліковано: 9 Жовтня, 2023. Переглядів: 2917


Написали передсмертні повідомлення: знайшли тіла двох студенток (ФОТО)

У понеділок в Києві на території будівельного майданчика одного з житлових комплексів у Деснянському районі знайшли тіла двох неповнолітніх дівчат із явними ознаками падіння з висоти. Померлих виявили близько 10 год. ранку.

За фактом загибелі дітей розпочато досудове розслідування.

Про це повідомила міська прокуратура.

“Загиблими виявилися двоє студенток інформаційного коледжу одного зі столичних вищих учбових закладів, 2006 та 2005 років народження”, – розповіли.

Під час огляду недобудови, на 26-у поверсі правоохоронці виявили речі загиблих дівчат і два мобільні телефони, у яких містилися передсмертні повідомлення, надіслані близьким із затримкою відправлення.

Дівчата разом навчалися, дружили, а напередодні спільно переночували у батьків одної з них, пише прокуратура.

“Дівчата позитивно характеризуються за місцем навчання, батьки брали участь в їхньому житті та переймались їхньою безпекою”, – кажуть правоохоронці.

За фактом загибелі дітей розпочато досудове розслідування – умисне вбивство з позначкою “самогубство”.

Слідчі будуть з’ясовуватися причини, які могли призвести до смерті.

Прокуратура закликає батьків та службових осіб, відповідальних за безпеку і розвиток дітей, бути більш уважливими та дбайливими до їх підростаючого психолого-емоційного стану.

“Агресія Російської Федерації, що вбиває та калічить наших громадян, наносить не менш значної шкоди психологічному здоров’ю наших дітей. Будь-який час, проведений у щирих розмовах з дітьми, здатен підтримати їх у цей складний період”, – сказала прокуратура.

Головне управління Національної поліції у Києві опублікувало фото з місця загибелі студенток


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...