Опубліковано: 19 Вересня, 2023. Переглядів: 393


Завтра в Україну “зазирне” атмосферний фронт

Незначні дощі пройдуть завтра місцями у західних, а, отже, й у Карпатах, а також у північних областях. На решті території втримається суха погода, лише трохи вологою хмарністю захопить Вінниччину, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

“Нарешті якийсь благенький атмосферний фронт завтра зазирне в Україну і принесе хоча й невелику, проте все ж надію грибникам – дощі.

Всі кажуть, що треба насолоджуватися такими чудовими осінніми днями і це правильно. Але не забуваємо, що просто необхідно хоча б подумати, що закони атмосфери скоро зменшуватимуть світловий день, осінні дощі можуть несподівано з’явитися. Завтра трохи більше хмар, але не сумуйте, бо післязавтра знову буде сонце”, – написала вона.

Температура повітря найвищою очікується у південній частині, +25…28°С.

У східних областях, у Дніпрі з районами та на Полтавщині прогнозують +23…26°С, на заході, у Київській, Житомирській та Чернігівській областях буде найсвіжіше, +18…23°С.

Вітер в Україні очікується південний та південно-західний, на півночі – поривчастий.

У Києві 20 вересня збільшиться хмарність, є ймовірність невеликого дощу. А вночі та вранці південний вітер трохи сильніше задуватиме. Температура повітря у столиці тимчасово, на один день, знизиться: протягом дня середи становитиме +21…23°С.

Проте вже в четвер-п’ятницю знову повернеться майже літнє тепло, до +25…27°С. І без дощів.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...