Опубліковано: 17 Вересня, 2023. Переглядів: 370


Гороскоп 18 – 24 вересня

Середина вересня – вдалий час для саморозвитку. Можна сміливо почати вивчати те, чим давно цікавитеся. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Легко вдаватиметься реалізація задуманого, – говорить астрологиня. – Тож сміливо мрійте та втілюйте свої ідеї в життя. Зірки сприятимуть закоханим. Шукайте свою долю.

Призначайте побачення. Зробіть щось особливе для рідних і коханих людей. Гарні дні для початку навчання. Розширюйте свої знання в обраній галузі. Діліться досвідом з колегами. Шукайте потрібну інформацію. Славу, гроші і нове кохання середина вересня принесе Тельцям, Дівам і Скорпіонам. Вдалий час для придбання комп’ютерів. Косметичні процедури дадуть бажаний результат. Слабким місцем в організмі будуть нирки. Залишайтеся тверезими. Пийте воду протягом дня. Їжте більше фруктів”.

Овен 

Невелика удача дозволить солідно покращити фінансові справи. Напруження у домі спаде. Обійміть коханих. Конфлікти треба не заморожувати, а вирішувати. На побачення ідіть увечері в неділю. Суботу проведіть з батьками. Допоможіть їм на дачі та у домі.

Телець

Не намагайтеся догодити усім навколо. Щоб сподобатися комусь, залишайтеся собою. Пам’ятайте про власні інтереси. Знайдіть час на відпочинок, перегляд фільму чи прочитання улюбленої книги.

Близнюки

Нелегко буде тим, хто поєднує кілька робіт водночас. Все виконуватимете поверхово, а керівництву це навряд чи сподобається. У суботу не варто змінювати колір волосся. Фарба не приховає сивину. Робота перукаря розчарує.

Рак

Цей день сприятиме амбітним та впевненим у собі людям. Не бажано купувати мобільні та інші ґаджети. Вони працюватимуть нестабільно. Так само не варто купувати меблі. Люди, які мають багато друзів, цього дня почуватимуться самотніми. Не засиджуйтеся вдома. Більше спілкуйтеся з друзями.

Лев

Романтичні стосунки зайдуть у глухий кут. Ви шукатимете більше гідної кандидатури, кохані теж вестимуть подвійну гру. Депресивний настрій переважатиме. Важко буде змиритися з тим, що літо минуло. Одягайтеся тепліше, носіть зручне взуття, їжте те, чого хочеться.

Діва

Натхнення повернеться у ваше життя. Зумієте добре зробити те, що вам доручать. Покупку будматеріалів перенесіть на кінець місяця. Ціни впадуть. Стосунки з коханими зайшли у глухий кут. Дайте їм трохи часу, аби визнали власні помилки.

Терези

Не ностальгуйте за минулим. Робіть висновки і вчіться на помилках. Вкладати заощадження у нерухомість чи автомобілі не варто. Зробіть ремонт на балконі. Подбайте про запаси харчів на зиму. Лікувати безсоння краще у суботу.

Скорпіон

Ці вихідні подарують масу приємних вражень. Відкривайте для себе щось нове. Це чудовий час, аби скуштувати нову страву чи коктейль, сходити на косметичні процедури чи масаж. Особливим буде вечір суботи. Листування із незнайомцем підніме настрій та заінтригує.

Стрілець

Стережіться нав’язливих співбесідників. Деякі номери у телефоні давно слід заблокувати. У суботу вдасться зрушити справи на краще. Поки інші відпочиватимуть, вам варто попрацювати.

Козеріг

Усі навколо відволікатимуть від роботи. Ігноруйте соціальні мережі протягом дня. Тоді більше усього встигнете. Стережіться тих, хто намагається покорити вас через листування в інтернеті. Невдалий час для знайомства.

Водолій

Зачата у цей час справа матиме успіх. Добре підуть торгівля і навчання. У вихідні купуйте одяг та взуття. Зумієте підібрати вдалий стиль для себе.

Риби

Не бійтеся конкурентів. Вам удаватиметься все, їм – нічого. Нові фінансові пропозиції будуть вигідними. Варто відіслати резюме. Роботодавці віддадуть перевагу вам.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...