Опубліковано: 4 Вересня, 2023. Переглядів: 172


На Закарпатті впродовж вихідних затримали 70 чоловіків за спробу незаконного перетину кордону

На Закарпатті впродовж вихідних, 2-3 вересня, прикордонники затримали 70 чоловіків за спробу незаконного перетину державного кордону.

Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у Facebook.

За інформацією ДПСУ, прикордонники Мукачівського загону затримали 55 чоловіків, які намагались незаконно потрапити до Румунії та Угорщини.

“Один із затриманих є громадянином Грузії, який не мав документів, що дозволяють в’їзд в Угорщину, а тому іноземець вирішив спробувати перетнути кордон поза пунктом пропуску. Чоловіка затримав прикордонний наряд від відділу прикордонної служби “Лужанка”, — йдеться в повідомленні.

Біля українсько-угорського кордону прикордонники Мукачівського загону затримали 33 чоловіків, а поблизу кордону з Румунією — 22.

Також 15 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон, затримали прикордонники Чопського загону на кордоні зі Словаччиною та Угорщиною.

“Стосовно затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”, справи скерували до суду”, — йдеться в дописі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...