Опубліковано: 25 Серпня, 2023. Переглядів: 228


РДК пропонує “вагнерівцям” стати на бік України і потім піти на Москву

Російські добровольці пропонують “вагнерівцям” перейти на бік України, аби потім дійсно дійти до Москви.

“Російський добровольчий корпус” (РДК), який здійснював рейди на територію Бєлгородської області РФ, запропонував у новому відеозверненні вступити в його лави та перейти на бік України бойовикам приватної військової компанії “Вагнер”, передає Gazeta.ua.

“Звертаємося до бійців ПВК “Вагнер”, для яких слова вірність та честь ще мають сенс і значення. Судячи з усього, ваші батько-засновник Євген Пригожин та командир Дмитро Уткін були цинічно страчені. Те, що їх убили за розпорядженням представників вищого ешелону російської влади, очевидно. Тому зараз у вас є непростий, але доволі логічний вибір: перейти на бік України, або ж стати в стійло Міноборони РФ”, – сказано в заяві.

Водночас приймуть до РДК не всіх. Там пропонують вступити до своїх лав лише найманцям ПВК “Вагнер”, які не чинили воєнних злочинів на території України. У разі добровільного переходу “вагнерівців” на бік України, РДК обіцяє безпеку та гідні умови від ЗСУ та Міноборони України.

“Пропонуємо “вагнерівцям” спільно завершити цю кровопролитну м’ясорубку під назвою СВО, а потім знову вирушити маршем на Москву. Але щоб цього разу дійти до кінця”, – додали в РДК.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...