Опубліковано: 14 Серпня, 2023. Переглядів: 406


У Росії готують нову мобілізацію. Українська розвідка розповіла про плани ворога

У Кремлі планують мобілізувати на війну в Україні кілька сотень тисяч осіб. РФ хоче виграти час, щоб накопичити зброю та відновити боєздатність окупаційної армії. Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю Obozrevatel.

“За нашими оцінками, у Кремлі планують мобілізувати на війну в Україні кілька сотень тисяч людей”, – сказав Скібіцький.

Путінський режим вже давно готується до масової мобілізації, розповів представник ГУР.

“Держава-агресорка вже ухвалила низку законів і нормативних актів, які посилюють покарання за неявку у військкомат та ухилення від мобілізації. Також на Росії збільшили призовний вік, а саму повістку на війну тепер надсилають в електронному форматі”, – повідомив Скібіцький.

Представник ГУР нагадав, що тим росіянам, які не скоювали воєнних злочинів і не хочуть брати участь у війні проти України, наша держава гарантує захист в межах проєкту для добровільної здачі в полон “Хочу жить”.

“Вони хочуть виграти час, щоб накопичити зброю та відновити боєздатність своєї окупаційної армії. Наше завдання – цього не допустити. Агресор щодня повинен відчувати наш праведний гнів за всі вчинені ним воєнні злочини. І він відчуває”, – сказав Скібіцький.

“Доки окупанти перебувають на нашій землі, спокійного життя Московія не побачить і не відчує”, – заявив представник ГУР.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...