Опубліковано: 4 Серпня, 2023. Переглядів: 1096


Військкому з Закарпаття не обрали запобіжний захід через погіршення стану здоров’я

У п’ятницю, 4 серпня, Личаківський суд Львова мав обрати запобіжний захід військкому із Закарпаття, якого підозрюють у використанні солдатів на будівництві власного будинку. Через погане самопочуття військового комісара засідання перенесли.

Як повідомив суддя Роман Грицко, військовий комісар та його захисник на засідання не з’явились через стан здоров’я підозрюваного.

Суддя зачитав клопотання захисника військового комісара.

“Огляд лікарями завершено 4 серпня, орієнтовно о 12.30, що в свою чергу позбавляє фізичної можливості виїхати з міста Ужгород до міста Львова для подальшої участі у судовому засіданні у даній справі. Враховуючи вище наведене, просять перенести судове засідання”, — читає Роман Грицко.

Засідання перенесли на 7 серпня. Личаківський районний суд Львова розглядатиме справу вранці в понеділок.

Що відомо про підозру військовому комісару

Військового комісара з Закарпаття затримали 2 серпня. За версією слідства, підозрюваний у службовий час використовував солдатів для будівництва приватного будинку. Земельну ділянку під новобудовою він купив та оформив на родича.

За це йому загрожує 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Під час обшуків у помешканні чоловіка вдалося виявити багато російської символіки, зокрема: футболку із гербом “СССР”, георгіївські стрічки, прапор і військовий головний убір РФ, радянське посвідчення, партійний квиток члена забороненої партії та коробку із монетами Росії.

Речниця Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлія Шевченко заявила, що чоловіку оберуть запобіжний захід 4 серпня.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...