Опубліковано: 3 Серпня, 2023. Переглядів: 963


Щодня пив вино: помер чоловік, що народився у XIX сторіччі

У віці 127 років у Бразилії помер Хосе Пауліно Гомеш.

Його вважали найстаршим чоловіком у світі, пише nypost.

Гомеш помер у своєму будинку в Педра Боніта, бразильському муніципалітеті в штаті Мінас-Жерайс за тиждень до того 128-річчя.

Причиною смерті стала відмова органів.

Ймовірно, через похилий вік чоловіка.

Згідно зі свідоцтвом, Гомеш народився 4 серпня 1895 року. Залишив після себе сімох дітей, 25 онуків, 42 правнуки та 11 праправнуків.

Чоловік завжди намагався їсти лише органічну їжу з села. Вирощував усе сам чи купував у сусідів. Але щодня за вечерею пив чарку вина. Гомеш любив їздити верхи і перестав робити це лише 2019 року.

Юрисконсульт відділу реєстрації актів громадянського стану підтвердив, що вік Гомеша був точним. Він справді народився до 1900 року. Але його родина не зовсім впевнена у віці чоловіка. Було кілька випадків неправильного оформлення документів у місті.

“Поруч живе жінка, якій 98 років. Вона каже, що знала його, коли він був ще хлопчиком”, – розповіла онука Гомеша Еліан Феррейра.

Книга рекордів Гіннеса стверджує, що 116-річна Марія Браньяс Морера з Іспанії є найстарішою людиною, що живе у світі. 114-річний житель Венесуели Хуан Вісенте Перес Мора є найстарішим чоловіком.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...