Опубліковано: 6 Лютого, 2021. Переглядів: 245


В Україні змінять процедуру реєстрації автомобіля

Міністерство внутрішніх справ планує змінити порядок отримання посвідчення водія. Зміни внесуть також у підготовку водіїв та реєстрацію транспортних засобів. Про це йдеться на сайті відомства.

Нові зміни дозволять укладати договір купівлі-продажу автомобіля – надання послуги з перереєстрації транспортного засобу – в електронному вигляді з використанням сервісу “Електронний кабінет водія” без особистої присутності в такому органі суб’єкта отримання послуги.

Крім цього, термін між теоретичним і практичним іспитами в територіальному сервісному центрі МВС збільшиться з 3 місяців до 2 років.

У разі складання практичного іспиту на транспортному засобі з автоматичною коробкою передач у посвідченні водія ставитимуть відповідну відмітку. Також відбудеться виключення норм, що регулюють відносини подання документів для підтвердження навичок керування транспортними засобами.

Особам, що проживають у віддалених населених пунктах, де відсутні територіальні сервісні центри МВС, дозволять здійснити обмін національного посвідчення водія, отримати міжнародне посвідчення водія в мобільних сервісних центрах МВС.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...