Опубліковано: 25 Червня, 2023. Переглядів: 713


На Закарпатті контррозвідники побили генерала СБУ – ЗМІ (ФОТО)

Ексректора академії СБУ генерала Віктора Микуліна побили троє представників військової контрозвідки. Причина нападу поки не встановлена. Про це пише groza-news.info.

Вчора у Великій Доброні троє працівників контрозвідки побили Віктора Микуліна, який у свій час був і заступником голови Закарпатської ОДА Москаля.

Вчора, о 16:25 поліцію повідомили, невідомі особи, які представилися вдарили заявника та забрали мобільний телефон iPhone у ресторані “Три тузи”.

Всі учасники на місці події. Заявник повідомив, що він помічник депутата Верховної Ради Марченко Людмили Іванівни.

Чоловік повідомив, що за адресою може відбуватися і бійка на місці залишився Мікулін Віктор Петрович працівник СБУ генерал-майор.

Наразі, за наявною інформацією, троє нападників-працівників контрозвідки СБУ вже затримані.

Конфлікт стався в закладі «Три тузи», що в селі Велика Добронь Ужгородського району. Згідно з матеріалами поліції, 23 червня керівник місцевого підрозділу військової контррозвідки Андрій Панарін разом із підлеглими влаштували п’яну бійку. 40-річного чоловіка силовики вдарили та забрали в нього iPhone 14. Однак, на жаль, це була тільки «розминка». Набагато більше постраждав 62-річний ексректор академії СБУ, колишній заступник голови Закарпатської ОВА, науковець Віктор Мікулін. Агресори буквально не залишили на чоловікові живого місця: медики діагностували чисельні гематоми, синьці, струс мозку, черепно-мозкову травму, перелам кисті та інші травми. Після «роботи» контррозвідників постраждалий виглядав, ніби після тортур. Самі п’яні «сміливці» з місця подій втекли на чорній Skoda.

За фактом дій Андрія Панаріна та його підлеглих відкрита карна справа за статтею «хуліганство». За ходом розслідування будуть стежити ДБР та Спеціалізована прокуратура.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...