Опубліковано: 17 Травня, 2023. Переглядів: 1375


Журналісти знайшли простий спосіб виїзду чоловіків за кордон

Ведучі програми “Подвійні стандарти” та більше року – українські військовослужбовці Павло Казарін та Юрій Мацарський повернулися до Києва на ротацію з району міста Гуляйполя Запорізької області.

В ефірі Radio NV вони розповіли, як чоловікам реально виїхати за кордон, не порушуючи закону. Також журналісти назвали найкращого туроператора України, який з цим допоможе.

“Для тих чоловіків призовного віку, хто страждає, не може вибратися з України, хто хоче з’їздити за кордон, відвідати інші країни, найпростіший і найдієвіший спосіб поїхати за кордон – це піти в армію, відслужити рік, отримати заслужені 10 днів відпустки. Написати рапорт на відпустку, отримати у відповідь на цей рапорт відпускний лист від командира, на підставі якого спокійно виїжджаєш за кордон”, – пояснив Мацарський.

Казарін жартома підсумував, що “Збройні сили – найкращий туроператор України”.

“Єдиний можливий. Ви скучили за празькими мостами, лондонським тауером, Ейфелевою вежею? Ласкаво просимо. Збройні сили України забезпечать вам виїзд за кордон”, – сказав Казарін.

Спосіб перевірений, бо саме так Мацарський побував за кордоном у травні.

“Я встиг у відпустку з’їздити. В мене, до речі, завтра останній день відпустки. Нагадую, кожен військовослужбовець має право на 10 днів відпустки. Плюс до цих 10 днів додається ще час у дорозі. Тобто 10 днів – це чистого часу. Ось і я встиг, зміг з’їздити у відпустку”, – сказав Мацарський.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...