Опубліковано: 9 Травня, 2023. Переглядів: 969


Заморозки не оминуть низку регіонів України: прогноз на завтра

У ніч на середу, 10 травня, частину України охоплять заморозки. Їх прогнозують у західних, північних, центральних областях, а також в Одеській та Миколаївській, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

На решті територій заморозки малоймовірні. Точно їх не має бути на Полтавщині та у Дніпрі з районами. Там від мінусової температури захистить хмарність, уточнила Діденко.

“Так набридло писати про заморозки. Хоча це явище зовсім не аномальне для травня в Україні, якщо хто хоче розвести метеорологічну зраду. Але все ж краще зазирнути ближче до кінця тижня. Там привітно махає рукою потепління”, – додала синоптикиня.

Протягом дня 10 травня температура повітря становитиме +11…14 °С, на Закарпатті +14…17°С. Найхолодніше буде на Луганщині та частині Донеччини, +7…11°С.

“Дощі пройдуть вночі на південному сході та півдні, вдень у середу опади поширяться на більшість областей України. Лише в західній частині та на півночі – без істотних опадів або максимум – пару крапель”, – попередила Діденко.

У Києві 10 травня вночі холодно, +3…5°С. На околицях столиці можливі заморозки. Вдень температура повітря коливатиметься в межах +14°С.

“Без істотних опадів, хіба в окремих районах можливий невеликий дощ”, – додала Діденко.

З п’ятниці, 12 травня, температура повітря підвищиться і збережеться такою протягом найближчих вихідних.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...