Опубліковано: 6 Травня, 2023. Переглядів: 6627


На Хустщині сталася смертельна ДТП: моторошні кадри (+ФОТО)

Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області розслідують дорожньо-транспортну пригоду в якій загинув водій однієї з автівок-учасниць аварії. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик. Всі відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Дорожньо-транспортна пригода за участі двох автівок трапилася вчора, 5 травня, близько 23:20 на автодорозі Н-09 зі сполученням «Мукачево-Рогатин-Львів» на околиці міста Хуст.

На місці події працювала слідчо-оперативна група місцевого райуправління поліції та слідчі Головного управління поліції області.

Після проведення першочергових слідчих дій відомо, що водій легковика, здійснюючи маневр виїзду на головну автодорогу з села Кіреш, не надав перевагу в русі вантажному автомобілі, який рухався по головній дорозі. В результаті відбулося зіткнення вказаних транспортних засобів.

Внаслідок ДТП на місці події загинув 34-річний водій легковика, житель села Копашнево.

42-річний водій вантажівки не постраждав.

За фактом автопригоди слідчі управління з розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби учасників аварії поміщено на арештмайданчик поліції. У справі буде призначено ряд експертних досліджень, які допоможуть встановити всі об’єктивні обставини ДТП.

поліцейські закарпаття встановлюють обставини смертельної аварії на хустщині

поліцейські закарпаття встановлюють обставини смертельної аварії на хустщині


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...