Опубліковано: 18 Квітня, 2023. Переглядів: 164


12 тисяч доларів: трьох закарпатців судитимуть за переправлення військовозобов’язаних до Угорщини (ФОТО)

Трьох закарпатців судитимуть за переправлення військовозобов’язаних чоловіків до Угорщини. Про це повідомили на сайті Закарпатської обласної прокуратури.

За інформацією відомства, 33-річний житель Мукачівського району пропонував військовозобов’язаним чоловікам за гроші безперешкодно покинути територію України.

“Обвинувачені підшукали трьох “клієнтів” і доставили їх у готель на Берегівщині для подальшого переправлення в Угорщину поза межами пунктів пропуску. Для цього один з обвинувачених — хустянин — надав їм усю необхідну інформацію та посадив до автомобіля “провідника”. Останній — житель Берегівського району — відвіз пасажирів на околиці с. Гетен, звідки чоловіки мали розпочати маршрут”, — йдеться в повідомленні.

За інформацією прокуратури Закарпаття, організатор переправлення повинен був отримати 12 тисяч доларів від одного з військовозобов’язаних вже на території Угорщини, оскільки мав законні підстави для виїзду за межі України.

“На початку січня 2023 року чоловіків затримали на території Берегівського району, згодом їм обрали запобіжні заходи — тримання під вартою з можливістю внесення застави”, — повідомили на сайті Закарпатської обласної прокуратури.

Якщо вину закарпатців доведуть, їм загрожує до 9 років позбавлення волі.

12 тисяч доларів: трьох закарпатців судитимуть за переправлення військовозобов’язаних до Угорщини


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...