Опубліковано: 14 Квітня, 2023. Переглядів: 481


На трасі сталася страшна ДТП: водій і пасажири згоріли живцем (+ФОТО)

Ввечері 13 квітня, на автодорозі Н-24 «Благовіщенське-Миколаїв» сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Про це 14 квітня  повідомили у ДСНС Миколаївської області.

Водій легкового автомобіля, зіткнувся з деревом. Після цього транспортний засіб загорівся.

«У результаті події загинули: водій — чоловік 1994 р.н. та двоє пасажирів — один 1999 р.н. та підліток 2009 р.н. Ще одна дитина також 2009 р.н. у важкому стані госпіталізована бригадою швидкої медичної допомоги до медичного закладу», – йдеться у повідомленні відомства.

Підрозділом ДСНС ліквідовано пожежу автомобіля та за допомогою спеціального обладнання деблоковано тіло загиблого водія.

Автомобіль був настільки понівечений, що рятувальники навіть не відразу опублікували його марку.

Як уточнили у прес-службі обласної поліції, вчора, 13 квітня, приблизно о 22:30 на автодорозі Н-24 «Благовіщенське – Миколаїв, біля Нової Одеси Миколаївського району, 28-річний водій Opel Vectra, за попередніми даними, не впоравшись із керуванням, з’їхав у кювет, де у подальшому транспортний засіб перекинувся та відбулося загорання.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля та двоє його пасажирів – 33-х та 13-ти років загинули на місці події. Ще одного 13-річного пасажира із тяжкими тілесними ушкодженнями з місця події госпіталізували.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб».

На місці події працювали правоохоронці, рятувальники та медики.

Встановлюються усі обставини та причини автопригоди.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...