Опубліковано: 30 Березня, 2023. Переглядів: 2798


На Закарпатті чоловік влаштував стрілянину: що відомо (ФОТО)

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганський дій із застосуванням зброї, що мало місце у селі Ракошино Мукачівського району. Фігуранта злочину правоохоронці затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Розслідування у справі триває

Вчора, 29 березня, близько 09:20 до поліції надійшло повідомлення про конфлікт із застосуванням зброї у селі Ракошино Мукачівського району.

За викликом негайно виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Відділу поліції №1 Мукачівського районного управління. Поліцейські застали на місці події заявника та свідків, які описали деталі події.

Відомо, що заявник є працівником дорожньої служби, яка проводила ремонт даної ділянки дороги. Під час робіт чоловік пошкодив бруківку біля будинку місцевого жителя. Через це між господарем та співробітником виник конфлікт, в ході якого фігурант взяв мисливську рушницю та вистрелив потерпілому біля ніг. Внаслідок таких хуліганських дій ніхто не постраждав.

Поліцейські затримали 43-річного зловмисника. Наразі він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі вилучили у нього мисливську зброю, з якої він стріляв.

У поліції подію кваліфікували за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї. Розслідування у справі триває.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...