Опубліковано: 14 Березня, 2023. Переглядів: 533


У війні з РФ загинув відомий гуморист (+ФОТО)

На війні з російським загарбником на фронті загинув український гуморист, актор та учасник «Ліги Сміху» Роман Іваненко. Сумну звістку повідомив у Facebook голова Кам’янець-Подільскої райради М.Сімашкевич, звідки родом захисник.

«Ми завжди пам’ятатимемо його як щирого, доброго юнака, який безмежно обожнював свою родину, цей світ і завжди ділився радістю, теплом з усіма.

Він дійсно герой! І він завжди буде в нашому серці. Щирі співчуття рідним та близьким. Світла пам’ять захиснику», – йдеться в повідомленні.

За словами Сімашкевича, Роман отримав тяжке поранення в бою та потрапив у російський полон 24 лютого, де йому не надали медичної допомоги.

Життя гумориста обірвалося 28 лютого. Голова районної ради Кам’янець-Подільського повідомив, що тіло захисника вдалося повернути.

Для довідки: Роман Іваненко – учасник «Ліги Сміху». Гуморист виступав у команді «Наш формат». Повномасштабна війна застала актора у Німеччині.

Роман одразу ж повернувся до України та зайнявся волонтерством. Згодом він пішов на фронт добровольцем, аби захищати країну від російського окупаційного війська.

Загиблому Роману Іваненко було 28 років.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...