Опубліковано: 9 Березня, 2023. Переглядів: 395


РФ масовано атакувала Україну ракетами та безпілотниками: в областях діють відключення світла

У ніч на 9 березня російські військові завдали масованого удару по території України. Росіяни випустили по українських містах ракети та ударні дрони Відомо про влучання в обʼєкти критичної інфраструктури.

Повітряну тривогу по всій території України оголосили близько 2:30 й тривала вона понад чотири години.

Через влучання у низці областей запровадженні знеструмлення.

Київська область

У області було чутно кілька вибухів, спрацювала протиповітряна оборона, повідомили в ОВА. У Києві вночі пролунали кілька потужних вибухів. Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив про влучання в критичний обʼєкт на Видубичах, спалахнула пожежа. Також є влучання в Голосіївському районі.

Харківська область

Російські військові завдали близько 15 ударів по Харківщині, повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов. Відомо про влучання в об‘єкти критичної інфраструктури та приватний житловий будинок.

У деяких районах Харкова є проблеми зі світлом, уточнив мер Ігор Терехов. Інформації про загиблих і постраждалих наразі немає.

Одеська область

Відомо про влучання ракет в об’єкт енергетичної інфраструктури Одеської області. Пошкоджені й житлові будинки. За даними ОВА, постраждалих немає, але в області застосовують знеструмлення.

Окрім цього, місцеві мешканці повідомляли про вибухи на Вінниччині, Івано-Франківщині, Житомирщині, Хмельниччині, Сумщині, Тернопільщині, Львівщині, у Дніпрі, Миколаєві та Запоріжжі. Підтверджень про влучання або роботу ППО у цих регіонах поки що немає.

Через масований обстріл затримується низка потягів «Укрзалізниці».


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...