Опубліковано: 8 Березня, 2023. Переглядів: 2028


Моторошна історія: чоловік вбив свою 5-річну дитину і спалив її тіло в печі

Вбивство рідної доньки зловмисники приховували дев’ять місяців і продовжували отримувати на неї державні виплати.

На Житомирщині засудили цивільне подружжя за умисне вбивство рідної доньки та залишення її в небезпеці. Батькові призначили 15 років позбавлення волі, а матері – 7 років.

Про це повідомляє Житомирська обласна прокуратура.

Слідство встановило, що 50-річний чоловік жорстоко вбив власну 5-річну дитину, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Трагедія сталася у серпні 2018 року. Тоді засудженого роздратував плач його найстаршої доньки (усього пара виховувала троє спільних дітей), яка була дитиною з особливими потребами. Чоловік вдарив її кулаком по голові та загнав під ліжко.

Через декілька годин до дівчинки, яка ховалася під ліжком від батька, підійшла матір. Жінка помітила на голові сліди ударів і попри скарги дитини на біль замість викликати швидку допомогу, поклала її спати.

Наступного ранку дівчинка ще була жива. Однак батько вирішив, що її рятувати пізно. Аби приховати злочин, він спалив тіло доньки в печі, а попіл з рештками викинув у річку.

Вбивство рідної доньки обвинувачені приховували дев’ять місяців і продовжували отримувати державні виплати на вбиту дитину.

З метою відшукання слідів злочину, перекрито русло річки, де виявлено людські рештки зі слідами термічного спалення. Низкою, проведених судових експертиз, встановлено їх належність дитині.

У  суді фігуранти свою вину не визнали, відповідальність перекладали один на одного. У скоєному не розкаялися.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...