Опубліковано: 6 Березня, 2023. Переглядів: 678


В Англії за загадкових обставин померла 14-річна українка

14-річну українку знайшли непритомною на пляжі. Після доправлення до лікарні дівчина померла.Про це повідомляє The Sky News з посиланням на поліцію Девона і Корнуолла у понеділок, 6 березня.

14-річна українка померла після того, як її знайшли непритомною на пляжі в південному Девоні в суботу, 4 березня.

Офіцери сказали, що їм зателефонували в суботу ввечері, щоб повідомити про зникнення дівчини-підлітка. Пошуки проводилися за підтримки гелікоптера поліції та берегової охорони, в результаті чого на пляжі Доліш було знайдено непритомну особу. Згодом українку доправили вертольотом до Королівської лікарні Девон і Ексетер, де вона згодом померла, пише видання.

“Поліція повідомила, що було проведено офіційне впізнання та повідомлено найближчих родичів. Її смерть розглядається як непояснена, і правоохоронні органи закликають усіх, хто має записи з камер відеоспостереження або дверного дзвінка, які можуть допомогти розслідуванню, повідомити про це. Наразі ця смерть розглядається як нез’ясована, і триває розслідування щодо обставин цієї смерті”, – сказано у повідомленні.

Міністерство закордонних справ України розповіло 24 каналу, що українське посольство вже взаємодіє із британськими правоохоронцями задля з’ясування усіх обставин та встановлює зв’язок із рідними.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...