Опубліковано: 16 Січня, 2021. Переглядів: 369


Гороскоп на 18 – 24 січня

Овен. Довгоочікуваного прибутку, на жаль, не буде. Доведеться перебиватися тим, що є. В середині тижня сприятливі будь-які діагностичні процедури. Приділяйте більше часу друзям, їм це необхідно.

Телець. Не тримайте негативні емоції в собі, але випустіть пар якимось гуманним способом. У любовних стосунках виникне непорозуміння, вирішити яке допоможе ваша друга половина.

Близнюки. Завантаженість робочими справами може завадити особистим стосункам. Доведеться йти на компроміс. Є ризик загострення хронічних захворювань. Вихідні проведіть на природі.

Рак. Нарешті ви можете розслабитися. Проблеми відступлять, з близькими – прекрасні стосунки. Час сприятливий для будь-якого відпочинку. Заплануйте поїздку й не думайте про справи.

Лев. Інтуїція підкаже, кому можна вірити у вашому оточенні, а кому – ні. Незначні фінансові проблеми надовго не затримаються. А ось на самопочуття варто звернути особливу увагу.

Діва. З самооцінкою в цей період буде непросто. Займіться новими проєктами, щоб повірити в себе. На початку тижня висока ймовірність зустрічі з людиною, яка відіграє важливу роль у вашому житті.

Терези. Можливі нападки на вас із боку оточуючих, тож будьте готові дати відсіч. Більше відпочивайте і займайтеся приємними справами. Ближче до кінця тижня очікуйте на цікаву ділову пропозицію.

Скорпіон. Використовуйте свою неабияку активність для вирішення робочих і побутових питань. Будь-які операції з нерухомістю під забороною, зате інші фінансові вкладення робити можна.

Стрілець. Близькі радуватимуть і дивуватимуть, на роботі можливе підвищення платні чи на посаді. Будьте уважні до підказок вищих сил: у дрібницях часто міститься важливий знак.

Козеріг. Час задуматися, чи у правильному напрямку ви рухаєтеся. Добрий період для зміни роботи або супутника життя. Можливо, варто попрощатися з людьми, які вас особливо насторожують.

Водолій. Безліч приємних і навіть доленосних зустрічей очікує на вас. Романтичний настрій захопить розум і серце. Насолоджуйтеся ним! І обов’язково прислухайтеся до інтуїції.

Риби. Вас чекає непоганий прибуток. Особливо це стосується першої половини тижня. Обставини в професійних справах сприятимуть підвищенню та процвітанню.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...