Опубліковано: 25 Лютого, 2023. Переглядів: 934


Фортуна на їхньому боці: три знаки Зодіаку, яким березень принесе щастя

Крапелька удачі не завадила б кожному з нас, але, за словами астрологів, фортуна в березні 2023 повернеться обличчям лише до трьох знаків Зодіаку.

Хто ж ці щасливчики? Говорять, вони будуть на сьомому небі, пише Today.ua.

Лев

На представників цього знака Зодіаку чекає дуже активний і насичений березень. Життя налагодиться у всіх сферах життя. На роботі оцінять усю працю, яку Леви вклали у свою справу, і зусилля дадуть плоди. Зірки обіцяють підвищення окладу та нову посаду. Вдасться закрити всі проекти, а також ймовірні вигідні проекти та угоди. Одинаки можуть зустріти своє кохання, але якщо до кінця місяця цього не станеться, астрологи радять не засмучуватися, тому що щастя не за горами.

Риби

Енергія битиме ключем з Риб. Вони нарешті відкриються і скажуть усе, про що давно мовчали. Швидше за все вдасться вирішити давні образи, домогтися поваги на роботі чи покращення становища. Астрологи радять у березні звернути увагу на особистісне зростання та розвиток навичок. Рішучість, сила та енергія переважатиме у Рибах, а тому їм варто подумати наперед та розпланувати своє майбутнє.

Козеріг

У березні представники цього знаку Зодіаку відчують небувалу легкість і свободу, а через те, що Плутон вийде з сузір’я Козерога. Тривожність і занепокоєння зникнуть, фарби здадуться яскравішими, життя – легшим, а їжа – смачнішою.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...