Опубліковано: 23 Лютого, 2023. Переглядів: 2631


Як в 90-ті: на заході України молодики вивезли чоловіка у багажнику і жорстоко вбили (+ФОТО)

На Рівненщині молодики вивезли чоловіка у багажнику та забили до смерті. Про це повідомили 23 лютого у прес-службі поліції Рівненської області. Правоохоронці оперативно встановили обставини викрадення та жорстокого вбивства 50-річного чоловіка.

Так, 21 лютого о 07:14 до поліції надійшло повідомлення 56-річної жительки села Борове, що на вулиці Шкільній на землі виявила тіло невідомого чоловіка без ознак життя.

«Поліцейські встановили, що 20 лютого близько 17-ї години 19-річний житель села Борове разом із чотирма знайомими віком від 19 до 26 років під час розпивання спиртних напоїв домовився помститися через давні конфлікти та особисті неприязні відносини 50-річному односельцю, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі», – йдеться у дописі

Із застосуванням фізичної сили, хлопці незаконно викрали жителя села Борове з його житлового будинку.

Не давши можливості одягнути верхній одяг та взутися, примусово перевезли в багажнику авто «Opel Vectra» орієнтовно за два кілометри від населеного пункту. Там 19-річний зловмисник умисно наніс численні удари руками та ногами потерпілому. Помістивши останнього знову до багажника, перевезли його в село на вулицю Шкільну, де молодик знову завдав йому тілесні ушкодження та разом зі своїми спільниками поїхав далі пиячити.

Від отриманих травм 50-річний чоловік помер.

Слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення 19-річному жителю села Борове про підозру за фактом вчиненого за попередньою змовою групи осіб викрадення людини, що спричинило тяжкі наслідки та в умисному вбивстві.

«Слідчі ВП №2 за погодженням прокуратури повідомили 19-річному зловмиснику про підозру за п. 3 ч. 2 ст. 115 та ч. 3 ст. 146 КК України. Наразі поліцейські встановлюють роль кожного із чотирьох спільників у скоєних злочинах», – додали в поліції..

Крім того, відносно решти учасників жорстокого злочину тривають слідчі дії, після проведення яких вирішуватиметься питання про повідомлення їм про підозру.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...