Опубліковано: 17 Лютого, 2023. Переглядів: 515


Росіяни масовано накрили вогнем міста і села України

Російські окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

Водночас ворог зазнає значних втрат у живій силі.

Про це у п’ятницю, 17 лютого, повідомив Генштаб ЗСУ.

Противник не припиняє мінометних та артилерійських обстрілів позицій наших підрозділів, а також населених пунктів вздовж державного кордону України.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник обстріляв населені пункти Гряниківка, Кучерівка, Крохмальне і Берестове Харківської області; Новоселівське, Невське, Діброва і Білогорівка на Луганщині та Федорівка і Роздолівка Донецької області.

“Завдав авіаційних ударів біля Крохмального, Берестового, Стельмахівки, Діброви, Серебрянського лісництва, Білогорівки та Спірного”, – йдеться у повідомленні.

На Бахмутському напрямку обстрілів зазнали понад 15 районів населених пунктів.

На Авдіївському та Шахтарському напрямках вогневого впливу зазнали 17 районів населених пунктів.

На Запорізькому напрямку вогневого ураження зазнали райони 20 населених пунктів.

На Херсонському напрямку від ворожого артилерійського вогню постраждали передмістя та місто Херсон, а також райони понад 25 населених пунктів.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках противник продовжує утримувати визначені підрозділи у прикордонних з Україною районах, однак його наступальних угруповань не виявлено.

На полігонах Республіки Білорусь триває підготовка підрозділів російських військ.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...