Опубліковано: 9 Лютого, 2023. Переглядів: 282


Звільнення Криму: окупанти в паніці чекають на атаку України

Окупаційна влада Криму готується до української операції зі звільнення півострова. Зокрема місцеве відділення ФСБ видало рішення про встановлення високого (жовтого) рівня терористичної небезпеки.

Під “загрозою” населені пункти Армянськ, Джанкой, Керч, Красноперекопськ, а також Джанкойський, Красноперекопський і Ленінський (Єдикуйський) райони, повідомляють у Головному управлінні розвідки України.

Аналогічний рівень загрози оголосили на підвідомчих об’єктах Міністерств транспорту, житлово-комунального господарства, охорони здоров’я, палива та енергетики, промислової політики та комітету з водного господарства та меліорації. Строк дії заходів необмежений – до рішення про відміну.

Тим часом працівники ФСБ та місцева поліція має посилити контроль за пересуванням транспорту на півострові та обов’язковою реєстрацією тимчасового місця проживання.

Міністерство охорони здоров’я окупантів зобов’язали підготувати заклади для надання екстреної допомоги та медичної евакуації.

“Подібні “заходи безпеки” є ознакою підготовки до початку операції зі звільнення Криму українськими Силами оборони. Також це може свідчити про можливість здійснення провокацій з боку російських спецслужб щодо мирного населення півострова з подальшим перекладанням відповідальності на Україну”, – пояснюють в ГУР.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...