Опубліковано: 23 Січня, 2023. Переглядів: 862


У страшній ДТП на заході України загинули бабуся та її 15-річна онука (+ФОТО)

Вчора, 22 січня, близько 12:00 години на трасі «Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Ізварино» в с. Вербка Летичівської тергромади.

У ДТП відбулось зіткнення між автомобілем «Пежо Партнер» під керуванням 42-річної жительки м. Чортків та автобусом «Богдан», за кермом якого перебував 48-річний житель с. Бережани.

Двоє пасажирок автомобіля «Пежо» 15 та 62 років від отриманих травм загинули на місці події.

Як повідомили у Чортківській міській раді, в ДТП потрапила їхня працівниця — головна спеціалістка відділу економічного розвитку та комунального майна Чортківської міської ради Наталія Мостовик.

«Пані Наталія отримала травми. Інші двоє пасажирів — загинули… Йдеться про її доньку — 10-класницю Чортківської гімназії ім. М.Шашкевича Настю Мостовик та її свекруху — 62-річну Галину Мостовик… Ця страшна звістка — це непоправне горе для їхніх рідних, близьких, друзів та колег. Жодні слова не вгамують біль від цієї важкої втрати. Вічна і світла пам’ять…», — йдеться у повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...