Опубліковано: 23 Січня, 2023. Переглядів: 350


Зеленський підписав указ щодо «невиїзних» чиновників: кого це стосується

Президент України Володимир Зеленський підписав 23 січня кілька указів щодо виїзду за кордон чиновників та запровадження санкцій проти громадян росії. Про це він розповів у своєму традиційному вечірньому зверненні 23 січня.

“Є принципове рішення РНБО щодо виїзду чиновників за кордон. Це стосується всіх посадових осіб центральної влади, різних інших рівнів місцевої влади.

Це стосується правоохоронців, народних обранців, прокурорів і всіх тих, хто має працювати на державу та в державі. Хочуть відпочивати зараз – будуть відпочивати поза межами державної служби. За кордон їздити на відпочинок чи з якоюсь іншою недержавною метою посадовцям більше не вдасться”, – наголосив Зеленський.

Зокрема, запроваджено санкції проти 22 осіб – громадян росії, які, прикриваючись духовністю, підтримують терор і геноцидну політику.

«Уже є також кадрові рішення – частина сьогодні, частина буде завтра – щодо управлінців різного рівня в міністерствах й інших структурах центральної влади та в регіонах і в правоохоронній системі», – зазначив президент.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...