Опубліковано: 10 Грудня, 2019. Переглядів: 920


Всеукраїнський телеканал зняв скандальну передачу на Закарпатті, яка набула гучного резонансу (ВІДЕО)

На «Новому каналі» показали програму «Ревізор», в якій проводили інспекцію закладів Ужгорода. Ведучою ювілейного 10 сезону програми стала Юлія Панкова. В першому випуску вона перевірила популярні заклади обласного центру Закарпаття, які люблять місцеві жителі і туристи. Ведуча спробувала на смак жаб’ячі лапки в корчмі «Підкова».

Також Панкова перевірила якість французької випічки по-ужгородськи в пекарні «La Bouchée», провела ревізію спорт-готелю «Zinedine», гастрономічного бутика «Кухня» і дитячого розважального центру «Джин».

А Олена Філонова відчула унікальну процедуру схуднення в салоні краси «T & A Beauty Space».

Які заклади отримали відзнаку, а які зганьбилися – дивіться на відео.

А тим часом…

Після виходу скандальної програми в ефір у соцмережі Фейсбук з′явилися і критичні реакції користувачів із Закарпаття. Відреагував, зокрема, мер міста Перечин, яке чомусь у передачі назвали селом, Іван Погоріляк.

«Не можу залишатися осторонь від страстей які бурлять в соцмережах після виходу 7 жовтня програми «Нового каналу» «Ревізор» та ток-шоу «Страсті за ревізором». Те, що в одному із найкращих закладів громадського харчування Закарпаття, корчмі «Підкова» в Перечині, виявилися деякі недоліки (відсутні стікери, жир на витяжці та інші), вважаю це робочим процесом. До речі, там було й багато позитивних моментів, таких як чиста вбиральня, привітні офіціанти, відповідність порції вазі вказаній в меню… Переконаний, що власники цього закладу зроблять певні висновки і виправлять ситуацію.

Мене вразило інше, це відношення київських журналістів до нас, провінціалів. В сюжеті вони називають Перечин селом, а далі всюди вказують, що корчма «Підкова» занаходиться під Ужгородом, нібито й не існує такого населеного пункту як Перечин. Ми можливо для вас і є селом, але маємо офіційний статус міста, тому прошу не ображати, бо тут живуть люди не гірші ніж в інших містах і селах України. На ток-шоу «Страсті за ревізором» запросили нашу співмешканку, і дали їй сказати лише декілька слів, які би принижували «Підкову». Я з нею особисто не знайомий і не спілкувався, але переконаний, що не лише це вона хотіла розповісти телеглядачам. Вперше побачив, що в програмі журналісти розслідують ще й походження продуктів з яких виготовляються страви, хоча й можу помилятися, бо я не є фанатом цих передач. І з цього також робиться скандал та закликають правоохоронців зайнятися людьми, котрі заготовляють жаблячі лапки. Можливо це й правильно, але тоді потрібно і наших людей заносити до Червоної книги, бо скоро їх тут не буде, як і жаб. На жаль, наші люди не мають можливості купувати собі лобстерів, равликів, осетрових риб, устриць, чорну ікру та інших делікатесів, тому й споживають те, що їм дала наша земля.

Шановна пані Юлія Панкова (Pankova Yulia) та пан Сергій притула (Сергій Притула), редактори «Нового каналу» програм «Ревізор» і ток-шоу » Страсті за ревізором» будь-ласка не ображайте наше «село» та поважайте традиції наших людей», — написав на своїй сторінці у соцмережі міський голова Перечина І.Погоріляк.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...