Опубліковано: 19 Січня, 2023. Переглядів: 292


Загроза ракетних ударів на всій території України ‒ Генштаб попередив про небезпеку

Російські загарбники минулої доби завдали 25 авіаційних ударів та здійснили понад 85 обстрілів української території з реактивних систем залпового вогню.

Загроза авіаційних та ракетних ударів РФ по цивільних об’єктах залишається високою на всій території України. Про це вранці 19 січня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Незмінною залишається ситуація на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках. У прикордонних з Україною районах наступальних угруповань противника не виявлено. Підрозділи збройних сил РФ та Білорусі продовжують виконувати завдання.

“Таким чином противник демонструє свою присутність поблизу державного кордону. З мінометів та артилерії росіяни обстріляли райони населених пунктів Бучки Чернігівської області, а також Попівку — на Сумщині. Обстріляно також Бударки, Землянки, Гатище, Зелене, Вовчанськ, Тернову, Красне, Кам’янку, Чугунівку, Новомлинськ та Дворічну Харківської області”, ‒ йдеться у повідомленні.

Неспокійно було на Куп’янському напрямку. Там противник обстріляв райони Курилівки, Петропавлівки, Кислівки, Іванівки, Крохмального, Синьківки, Берестового і Табаївки Харківської області, а також Стельмахівки на Луганщині.

На Лиманському напрямку загарбники стріляли по позиціях Сил оборони біля Дружелюбівки на Харківщині та Новоєгорівки, Невського, Червонопопівки й Діброви Луганської області.

Запеклі бої тривають біля Бахмута. Там під вогнем російської артилерії були райони 22 населених пунктів. Серед них ‒ Верхньокам’янське, Білогорівка, Веселе, Майорськ, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка та Дружба.

На Авдіївському напрямку під ворожий вогонь потрапили Авдіївка, Водяне, Невельське, Первомайське, Георгіївка, Мар’їнка і Новомихайлівка на Донеччині. На Новопавлівському напрямку противник знову обстрілював Велику Новосілку, Золоту Ниву та Вугледар Донецької області.

На Запорізькому напрямку від артилерійського вогню РФ постраждали 24 населених пункти, зокрема, Времівка і Новопіль на Донеччині та Полтавка, Малинівка, Гуляйполе, Щербаки, Степове, Кам’янське і Плавні Запорізької області.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...