Опубліковано: 16 Січня, 2023. Переглядів: 13946


На заході України сталося моторошне вбивство: перші подробиці (ФОТО)

На Львівщині поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві товариша по роботі. Про це 16 січня повідомили у прес-службі поліції Львівської області. Повідомлення про знайдене тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті, виявлене у гуртожитку, розташованому в одному з сіл Самбірського району, надійшло у поліцію 14 січня о 17.40.

«Поліцейські встановили особу загиблого – ним виявився 26-річний житель одного з сіл Стрийського району, який працював охоронцем техніки одного з сільськогосподарських підприємств», – йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, до скоєння вбивства причетний співробітник загиблого, охоронець цього ж підприємства, також житель Стрийщини віком 51 рік.

«В обідній час, коли чоловіки розпивали спиртне, між ними виник конфлікт, під час якого старший спочатку завдав молодшому удару ножем, а потім – задушив електричним кабелем. Правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України», – додали в поліції.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...