Опубліковано: 8 Січня, 2021. Переглядів: 1152


На Закарпатті сталася моторошна трагедія (+ФОТО)

На Закарпатті затримали 30-річного жителя смт. Буштино. Він побив 35-річну жінку та її дітей. У результаті діти померли на місці, а їхню матір зі складними травмами госпіталізували до реанімації. Чоловік у момент злочину був п’яний. Зараз підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання

Трагедія сталася 6 січня ввечері в одному із розважальних закладів Тячева, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

“Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, розпочав сварку зі своєю 35-річною співмешканкою. Разом із жінкою в закладі було двоє її малолітніх дітей – 9-річна дочка та 2-річний син. В ході сварки 30-річний зловмисник заподіяв жінці та дітям тілесні ушкодження. Від отриманих травм малолітні померли на місці події. З тяжкими тілесними ушкодженнями до лікарні доставлена і сама 35-річна матір дітей”, – розповіли в поліції.

Рідні готуються до похорону дітей.  Їхня мати про смерть поки не знає

Слідчі поліції вже повідомили затриманому про підозру. За скоєне йому загрожує довічне ув’язнення. Слідство у справі триває.

На Закарпатті затримали 30-річного   жителя смт. Буштино. Він  до смерті побив дітей 35-річної співмешканки. А жінку скалічив

А тим часом…

За доводами прокурора Тячівської місцевої прокуратури слідчим суддею обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою жителю смт Буштино, якого підозрюють в умисному вбивстві двох малолітніх дітей та замаху на вбивство співмешканки.

Дії 30-річного зловмисника кваліфіковано за п. 1, 2, 4 ч. 2 ст. 115 КК України та ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України. Найтяжчим покаранням за вказані злочини є довічне позбавлення волі.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...