Опубліковано: 28 Грудня, 2022. Переглядів: 353


Зеленський звернувся до українців (ВІДЕО)

Президент Володимир Зеленський звернувся до українців наприкінці 308-го дня війни.

Глава держави закликав громадян підтримувати один одного, щоб не відбувалося на душі.

Він наголосив, що українці не втратили людяності, хоч і пережили страшні місяці.

“Сьогодні звернувся із щорічним Посланням до Верховної Ради – про зовнішнє та внутрішнє становище України. Про те, як ми всі – усі українці – змінили цього року світ і що будемо робити в наступному році. Певно, ви могли вже бачити в новинах основні акценти всіх цих подій або ще побачите”, – сказав український лідер.

Зеленський також звернувся з неполітичною заявою до громадян.

“Хотілося б зараз додати ще одне – до всього, що було зроблене та сказане сьогодні. Додати дещо неполітичне. Що б не відбувалось і що б не було у вас на душі, підтримуйте одне одного. Обовʼязково. Будь ласка, знаходьте час, щоб сказати теплі слова тим, хто поруч із вами, навіть якщо це не близькі вам люди, – просто іншим українцям”, – додав президент.

Президент наголосив, що наша з вами увага до інших, коли її може не вистачати від когось із рідних – з різних причин, – наші з вами слова, які можуть зігріти тих, хто поруч, коли події надто холодні, і наша з вами турбота одне про одного, коли обставини випробовують, – усе це теж наш спільний захист.

Президент зазначив, що попереду Україну чекає теж непростий рік.

“Ми не втратили нашої людяності, хоч і пережили страшні місяці. І не втратимо її, хоча попереду теж непростий рік. Ми дійдемо до перемоги. І маємо зробити це дійсно разом”, – запевнив він.

Глава держави також порадив частіше обіймати рідних та цінувати їх.

“Частіше говоріть друзям, як ви їх цінуєте. Частіше підтримуйте колег. Частіше дякуйте батькам. Частіше радійте дітям. Дбайте про Україну, цінуйте одне одного і робіть усе, щоб допомогти нашим воїнам! Щодня – до перемоги. Слава всім нашим людям! Слава Україні!”, – підсумував Зеленський.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...