Опубліковано: 16 Грудня, 2022. Переглядів: 10212


Закарпаття без світла: “Одним Лас-Вегас, іншим – 15-20 год без електрики”

Закарпатська журналістка Вікторія Сенгетовська висловилася про наболіле.

«В Закарпатті чомусь все по-іншому: одним – Лас-Вегас, іншим – 15-20 год без електрики»!  Депутати готують запит, в якому просять надати інформацію про кількість абонентів, які жодного разу не відключалися від постачання електрики та, відповідно, про об’єм спожитої ними енергії за цей час.

Депутати переконані, що така інформація підвердить їхню попередню тезу, що в разі справедливого розподілу електроенергії перерви між усіма споживачами складатимуть не більше 2-3-х годин по 3-4 рази на добу.

Також, на думку депутатів, чесний підхід у наданні послуг з розподілу електроенергії навіть надасть змогу відновити вуличне освітлення з 17.00 по 20.00.

В інших областях обласні енергокомпанії створили мобільні групи: вони вручну регулюють надання енергії до домівок там, де це неможливо зробити з кабінету оператора. І все для всіх по-чесному.

В Закарпатті чомусь все по-іншому: одним – Лас-Вегас, іншим – 15-20 год без електрики. І таке бачення на усю зиму!

Нагадаємо, 13 грудня депутати звернулися до НКРЕКП, “Укренерго” та Держінспеції з енергонагляду щодо створення комісії, яка б перевірила діяльність «Закарпаттяобленерго» на предмет можливих зловживань та нечесного розподілу електроенергії

Готується запит, щоб підкріпити аргументи для комісії, яку мали б створити в Держенергонагляді та Укренерго за результатом звернення сесії міськради.

Ходять чутки, що обленерго незаконно перепідключає цілі ЖК на лінії критичної інфраструктури, відтак споживання зростає ще більше, а це створює довші перерви без світла для людей. Тенденція відключень доводить – маємо додаткову год без світла.

Не може бути так, що частина громадян та бізнесу всю зиму мерзнутимуть та купуватимуть дизель для придбаних генераторів, тоді як навпроти їхніх квартир та офісів цілі житлові комплекси світяться, як казино в Баден-Бадені”, – пише Вікторія Сенгетовська на своїй сторінці  у Фейсбук.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...