Опубліковано: 15 Грудня, 2022. Переглядів: 2227


Від 5000 до 6500 гривень за годину: поліція припинила надання секспослуг (+ФОТО, ВІДЕО)

Співробітники управління міграційної поліції столичного главку спільно з працівниками Департаменту міграційної поліції та правоохоронцями Солом’янського району Києва викрили злочинне угруповання.

«Відпочинок» з сексуальними послугами, пошук кандидаток для зайняття проституцією — те, що робили «роботодавці».

Координувала протиправну діяльність 22–річна громадянка іншої держави.

У поліції повідомляють, що година «відпочинку» коштувала від 5000 до 6500 гривень.

Правопорушниця орендувала 17-ть приміщень на території міста Києва для тривалого користування. Вона підшуковувала жінок, які опинились у скрутному матеріальному становищі та надавали б надавали сексуальні послуги за гроші.

Правоохоронці з’ясували, що до зайняття проституцією правопорушниці втягували й неповнолітніх, які опинились у складних життєвих обставинах й вирішили таким чином заробити.

«Організаторка розміщувала у мережі Інтернет рекламні оголошення. До своєї злочинної діяльності зловмисниця залучила ще чотирьох спільниць, в обов’язки яких входило проведення кастингу з дівчатами, ведення переліку відпрацьованих годин „співробітницями“ та розподілення між ними грошей», — повідомив начальник управління міграційної поліції столичного главку Денис Дем’янюк.

Поліціянти провели 17-ть обшуків за місцями мешкання фігуранток та створеними ними місцями розпусти і вилучили звідти банківські картки, гроші, чорнові записи та мобільні телефони.

П’ятьом фігуранткам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, за який їм загрожує до семи років позбавлення волі. На «працівниць» склали адміністративні матеріали за статтею — заняття проституцією.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...