Опубліковано: 15 Грудня, 2022. Переглядів: 280


Астрологиня розповіла, коли на Росію чекають політичні перевороти й розвал

2023 року Росія змінить тактику. Почастішають диверсійні операції. Масованих ракетних обстрілів стане менше, але безпілотники серйозно дошкулятимуть нашій інфраструктурі.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Керівництво країни-агресорки робитиме помилку за помилкою, – каже астрологиня. –

У результаті чого спровокує крах власної економіки й змусить своїх громадян виходити на вулиці. У Путіна з’являться проблеми всередині країни. Це одна з причин, чому Росія відтягне частину свого війська і спробує заморозити конфлікт”.

Березень – час політичних переворотів у Москві.

“У владі відбудуться серйозні зміни, але політичної верхівки це не зачепить, – говорить Максимова. – У Путіна активніше використовуватимуть двійників і кіномонтаж, тому в один день бачитимемо його в різних місцях, але справжнього – ніде. У червні й липні загостриться народне невдоволення, що переросте в бунти. Економічна криза накриє навіть тих, хто зараз почувається заможно”.

Як держава Росія може розпастися до 2030-го.

“2023 рік російський президент Володимир Путін боятиметься за власне майбутнє, але мілітаристські настрої не змінить, – розповідає астрологиня. – Благатиме про переговори, готуватиме плацдарм для відступу, і уникатиме особистої зустрічі з Володимиром Зеленським. Народне невдоволення сильно налякає Путіна. Абсолютні невдачі на полі бою дратуватимуть. Нервове виснаження позначиться на здоров’ї. Замахи на життя будуть, але реалізувати їх не вдасться”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...