Опубліковано: 30 Листопада, 2022. Переглядів: 2509


Окрім погодинних відключень, по всьому Закарпаттю будуть аварійні вимкнення для всіх 10 черг споживачів

У четвер, 1 грудня, на території Закарпатської області знову діятиме графік погодинних відключень електроенергії. Проте, окрім погодинних відключень, по всьому Закарпаттю будуть аварійні вимкнення для всіх 10 черг споживачів. Причина – масові ракетні удари по об’єктах енергетики в різних регіонах України.

Про це повідомляє прес-служба «Закарпаттяобленерго».

Як зазначається на офіційному сайті «Закарпаттяобленерго», світло відключатимуть у містах і селах по всій області, години відключень – із 00:00, 01:00, 04:00, 07:00, 10:00, 13:00, 16:00, 19:00, 22:00. Тривалість відключення електроенергії наразі точно спрогнозувати неможливо. У деяких населених пунктах електроенергію відключатимуть двічі на день, у деяких – тричі на день. Енергетики додають, що через відсутність зв’язку і повітряні тривоги терміни застосування графіків погодинних відключень можуть бути змінені.

Нагадаємо, графіки погодинних відключень електроенергії у Закарпатській області запровадили із понеділка, 31 жовтня. Причина – критична ситуація в енергетичній системі України, яка виникла внаслідок російських ракетних ударів по об’єктах енергетики. Загалом графіки погодинних відключень електроенергії з 5 листопада діють у семи областях України. Обмеження споживання необхідне для зменшення навантаження на мережі та уникнення аварій.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...