Опубліковано: 18 Листопада, 2022. Переглядів: 300


Ракети, авіація та артилерія РФ нещадно атакували Україну: “прильоти” у низці міст

Минулої доби, 17 листопада, окупаційні війська Росії продовжили обстрілювати позиції наших військ та населені пункти неподалік лінії зіткнення.

Загарбники били з авіації, артилерії та завдавали авіаударів.

Про це повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 18 листопада.

“Російські загарбники завдали п’ять авіаційних та 27 ракетних ударів, здійснили понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Від ракетних ударів постраждали об’єкти цивільної інфраструктури в населених пунктах Балаклія та Ізюм Харківської області, Вільнянськ Запорізької області, Дніпро та Нікополь на Дніпропетровщині, Очаків Миколаївської області та Одеса”, – йдеться у зведенні.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка “без суттєвих змін”. На інших напрямках ворог здійснював обстріли.

“Зберігається загроза завдання противником ракетних та авіаційних ударів з території та повітряного простору Республіки Білорусь”, – йдеться у зведенні.

На Сіверському напрямку минулої доби росіяни гатили з мінометів та ствольної артилерії по районах населених пунктів Грем’яч і Сеньківка Чернігівської області та Горки, Середина-Буда, Українське і Фотовиж на Сумщині.

На Слобожанському напрямку атакували з танків та артилерії різних типів по районах населених пунктів Глибоке, Огірцеве, Осинове, Стариця і Хатнє Харківської області.

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог завдавав ударів з танків та всього спектру артилерії по районах населених пунктів Берестове, Кислівка, Крохмальне, Піщане і Табаївка на Харківщині; Греківка, Макіївка, Невське і Стельмахівка Луганської області та Колодязі на Донеччині.

На Бахмутському напрямку атакували з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Андріївка, Бахмут, Бахмутське, Білогорівка, Верхньокам’янське, Кліщіївка, Курдюмівка, Озарянівка, Опитне, Майорськ, Нью-Йорк, Соледар, Спірне та Яковлівка Донецької області.

На Авдіївському напрямку – з танків та артилерії, по районах населених пунктів Водяне, Красногорівка, Мар’їнка, Новомихайлівка, Первомайське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Богоявленка, Времівка та Вугледар Донецької області. На Запорізькому напрямку обстрілювали з мінометів по районах Залізничного, Малих Щербаків та Щербаків Запорізької області.

на Херсонському напрямку – зі ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Антонівка, Одрадокам’янка та Чорнобаївка на Херсонщині.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...