Опубліковано: 27 Жовтня, 2022. Переглядів: 2925


У селі на Закарпатті чоловік за один ранок підпалив будинок культури, магазин, церкву та чотири будинка (ФОТО)

61-річного жителя села Дюла Берегівського району підозрюють у підпалі семи будівель. Про це повідомили на сайті Нацполіції Закарпаття.

“27 жовтня, близько 6-ї години ранку на лінію “102” зателефонувала мешканка села Дюла у Виноградівській громаді та повідомила, що хтось намагався спалити її будинок”, — йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, загалом у селі в ту пору зайнялося сім споруд: місцевий будинок культури, приміщення магазину, церква та чотири житлові будинки.

“Пожежникам вдалося ліквідувати вогонь, тим самим зберегти будівлі та уникнути жертв. Слідчі зафіксували на всіх об’єктах явні сліди умисного підпалу”, — повідомили в поліції Закарпаття.

Поліцейські затримали 61-річного місцевого жителя.

“Для вчинення підпалу чоловік використав легкозаймисту речовину. Мотиви таких вчинків він наразі не пояснює. Також у справі призначать необхідні експертизи для встановлення розміру збитків”, — йдеться в повідомленні.

Закарпатця підозрюють в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненого шляхом підпалу. Йому загрожує від трьох до десяти років ув’язнення.

Місцевий будинок культури, магазин, церква та чотири житлові будинки: закарпатця підозрюють у підпалі семи будівель


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...