Опубліковано: 24 Жовтня, 2022. Переглядів: 570


Зловили зрадника, який наводив ворожі ракети по місту на заході України (+ФОТО)

Затримали поплічника Росії, який наводив ворожі ракети по Рівному.

Контррозвідка Служби безпеки України викрила пособника російських спецслужб у ході відпрацювання прикордонних регіонів на північному заході України. Зрадник передавав ворогу інформацію про місця дислокації та переміщення підрозділів Сил оборони на території регіону, повідомляє пресслужба СБУ.

“Крім того, зловмисник також збирав дані про розташування об’єктів критичної інфраструктури в обласному центрі та закликав РФ здійснити ракетний удар по місту. Його затримали у Рівному під час спроби чергової передачі розвідданих до Росії”, – ідеться в повідомленні.

Затриманим виявився місцевий житель, який після початку повномасштабного вторгнення створив власний Telegram-канал, де оприлюднював дописи на підтримку загарбників та виправдовував їхні злочини. Також чоловік розповсюджував дані про місця дислокації підрозділів ЗСУ та сил територіальної оборони, які могли бути використані ворогом.

У ході санкціонованого обшуку вдома у рівнянина вилучили набої та засоби зв’язку, які він використовував у своїй протиправній діяльності. Наразі йому повідомили про підозру та взяли під варту.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...