Опубліковано: 18 Жовтня, 2022. Переглядів: 580


Низка міст здригається від вибухів, є “прильоти” (+ВІДЕО)

Уранці 18 жовтня у Дніпрі пролунало кілька вибухів. Над містом підіймається стовп диму. Журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що Росія завдала удару по місту. Про це написав в Тelegram.

“Приліт в Дніпрі. Сильна пожежа”, – написав він

Як пишуть очевидці в мережі, неподалік від місця вибуху в житлових будинках повилітали вікна.

Рятувальники тим часом вже прибули на місце займання.

Про серію вибухів повідомляють і в Харкові. Голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов зазначив, що росіяни завдають ударів по обласному центру та району.

“Увага, жителі Харкова та району: російські окупанти завдають ударів. Перебувайте в укриттях”, – написав він в Тelegram.

За 5 хв. у Харкові прогриміли дві серії вибухів. Попередньо, під ударом район одного із промислових підприємств міста, уточнив міський голова Ігор Терехов в Тelegram.

Оновлено о 8:27: у Дніпрі дві ракети поцілили в об’єкт енергетичної інфраструктури, є серйозні пошкодження, повідомив заступник керівника Офіса президента Кирило Тимошенко в Тelegram.

Через обстріли у місті тимчасово зупинив роботу тролейбусний маршрут №6 та автобусні маршрути №18 та №134, повідомив департамент транспорту.

Оновлено о 8:46: у Житомирі вранці 18 жовтня росіяни, попередньо, двічі вдарили по об’єкту енергозабезпечення. На місці працюють рятувальники ДСНС, повідомив Тимошенко.

Місцеві повідомляють, що в місті зникло світло.

Оновлено 8:53: у зв’язку з обстрілами Дніпра в деяких районах міста може не бути електро- та водопостачання, повідомив Тимошенко. За його словами, відповідні служби вже працюють над відновленням.

Оновлено о 8:57: росіяни ударили двома ракетами по об’єкту енергетичної інфраструктури у Дніпрі. Там пожежа і серйозні руйнування, повідомив голова ОВА Валентин Резніченко в Тelegram.

“Без електрики лишилися окремі райони Дніпра, Синельникового та Васильківки. Знеструмлена одна з насосних станцій Дніпроводоканалу. На лівому березі міста перебої з водою”, – написав він.

За словами Резніченка, всі служби стануть до роботи, щойно мине небезпека нових атак. Також він закликав жителів області заощаджувати електрику “всюди, де можливо”.

“Нам допоможе лише економне споживання. Зараз це надважливо”, – наголосив Резніченко.

Оновлено о 9:00: в ніч на 18 жовтня під ударом опинилося Запоріжжя. По місту ворог завдав авіаційного удару з використанням іранських дронів-камікадзе Shahed.

Внаслідок атаки виникла пожежа на об’єкті інфраструктури. Одна ракета влучила в складські поміщення, повідомив голова ОВА Олександр Старух в Тelegram.

“В обох випадках постраждалих немає”, – зазначив він.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...