Опубліковано: 12 Жовтня, 2022. Переглядів: 350


500 кг скла, 40 м³ пластику та 30 м³ деревини: на Закарпатті прибирали сміття на річці Боржава (+ФОТО)

У селі Квасово Берегівського району розчистили від твердих побутових відходів річку Боржава, – передає Суспільне Закарпаття.

Про це повідомили на сторінці Агентства регіонального розвитку та транскордонного співробітництва “Закарпаття” у соцмережі Facebook.

“Працівники Берегівського управління водного господарства спільно з ГО “Кольорові Баки — Színes Tartályok” з громадою села Квасово за підтримки провели екологічну акцію з розчищення річки Боржава від твердих побутових відходів”, — йдеться в повідомленні.

Учасники екологічної акції розчистили річище річки Боржава від побутового сміття, що накопичувалось перед встановленою перегороджувальною сіткою. Вони зібрали:

  • 40 м³ пластику (ПЕТ пляшки);
  • 30 м3 деревини (затонулі дерева, залишки деревини);
  • 500 кг скла (скляні пляшки).

“Все зібране та відсортоване побутове сміття вивезли для перероблення до приймального пункту вторинної сировини “Кольорові баки” у Берегові”, — йдеться в повідомленні.

До масштабного прибирання закрема долучилися КП Агенство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва ,«Закарпаття» Закарпатської обласної ради – Валентин Волошин, Берегівське міжрайонне управління водного господарства – Василь Турянин, колеги з ГО «Екологічний рух «Кольорові баки».

 

Прибирання річки Боржави триває: волонтери очищували непотріб із сміттєспинюючої сітки

500 кг скла, 40 м³ пластику та 30 м³ деревини: на Закарпатті прибирали сміття на річці Боржава


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...