Опубліковано: 1 Жовтня, 2022. Переглядів: 483


Масовані удари по Україні не припиняються: куди б’є ворог

За добу окупанти завдали по Україні три ракетних та п′ять авіаційних ударів. 16 разів стріляли з реактивних систем залпового вогню. Від цих обстрілів постраждали понад 11 населених пунктів, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні.

“Це, зокрема, Бахмут, Трудове, Богоявленка, Новоукраїнка, Залізничне, Іллінка, Нікополь, Благодатівка, Миколаїв, Очаків та Одеса”, – йдеться у повідомленні.

Також окупанти гатили по селах, містах і селищах із танків, мінометів та ствольної артилерії. На Сіверському напрямку били у напрямку села Фотовиж Сумської області, а на Слобожанському відкривали вогонь у бік трьох населених пунктів.

На Краматорському напрямку під удар потрапили Блакитні Озера, Григорівка, Білогорівка, Івано-Дар’ївка, Закітне, Роздолівка, Веселе та Спірне. На Авдіївському напрямку ворог стріляв у бік шести населених пунктів.

У сторону 16 міст, сіл і селищ стріляли росіяни на Запорізькому напрямку. Найчастіше ж окупанти били у бік населених пунктів біля лінії фронту на Південнобузькому напрямку – понад 25 разів.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...