Опубліковано: 22 Грудня, 2020. Переглядів: 435


Прикордонники повідомили про збільшення потоку людей у пунктах пропуску на Закарпатті

На українському кордоні за останні дні побільшало людей, які його перетинають.

Прикордонники фіксують пасажиропотік майже 90 тис. осіб за добу, повідомляє пресслужба Держприкордонслужби України.

У листопаді і на початку грудня ця цифра була близько 50 тис. людей за добу.

“Зростання пасажиротранспортного потоку в передноворічний період є традиційним. Наприклад, торік у цей самий період пасажиропотік становив майже 300 тис. осіб за добу. Воно значною мірою спричинене суттєвим збільшенням кількості громадян України, які в’їжджають з країн Європейського Союзу, де з 25 грудня розпочинається період різдвяно-новорічних свят і вихідних”, – написали в повідомленні.

У службі відзначають, що найбільш помітно рух пожвавився в усіх працюючих пунктах пропуску на кордоні з Польщею, а також у пунктах пропуску в Закарпатській області.Також прикордонники нагадують, що необхідно дотримуватися всіх карантинних обмежень, які діють на кордоні під час в’їзду в Україну.

“Державна прикордонна служба України попереджає, що після новорічно-різдвяних свят традиційно зростає пасажиропотік на виїзд з України. Просимо охочих перетинати в цей період державний кордон ретельно вивчати актуальні карантинні обмеження в тій країні, куди ви прямуєте, а також країнах, які проїжджатимете транзитом. Наприклад, днями офіційні джерела Польщі повідомили про запровадження в країні національного карантину від 28 грудня 2020 року до 17 січня 2021 року”, – зазначають у Держприкордонслужбі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...