Опубліковано: 30 Липня, 2022. Переглядів: 298


Гороскоп на вихідні: для кого кінець липня стане найкращим періодом літа

30-31 липня беріться за справи, з якими не вдавалося впоратися раніше. Результат вас порадує. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Проведіть цікаво ці дні, – говорить астрологиня. – Не засиджуйтеся в приміщенні, не залежуйтеся на дивані. Подорожуйте, організовуйте зустрічі, обирайте активні форми відпочинку. Залишатися на самоті не варто.

Намагайтеся з користю проводити час. Уникайте тривалого перебування під сонцем. У такой спосіб можна зашкодити своєму здоров’ю. Не переїдайте. Кінець липня стане найкращим періодом літа для Тельців, Раків і Терезів”.

Овен

Через примхи близьких доведеться відмовлятися від своїх планів. Не переймайтеся. Знайдіть для себе заняття до душі. Радійте можливості провести час з родиною.

Телець

З’явиться чудова нагода порозумітися з коханими. Відкиньте претензії до них. Першими йдіть на примирення. Нагородою будуть гарно проведені вихідні.

Близнюки

Не час вести відверті розмови. Особливо з сусідами. Ви швидко станете героями пліток. Краще провести ці дні подалі від дому. Обирайте недорогі форми відпочинку.

Рак

Цікавість підштовхне вас на пошуки пригод. Не опирайтеся цьому. Нові враження стануть джерелом натхнення. Займайтеся мистецтвом.

Лев

Не чекайте, поки вам запропонують розваги. Організуйте їх самі. Вам не бракуватиме фантазії. Більше часу проведіть з дітьми. Грайте в ігри.

Діва

Не шукайте компанії серед багатих і знаменитих. Вони не зважатимуть на вашу присутність. Настрій буде зіпсовано. Спілкуйтеся з добрими знайомими.

Терези

Щастя поруч. Варто лиш подивитися навколо себе. Досить мріяти про нездійсненне. Будьте вдячні коханим за їхню любов. Відповідайте взаємністю. Радість у дрібницях.

Скорпіон

Подбайте про зручний одяг і взуття. Цілий день може бути зіпсований через натерті п’ятки або тісний костюм. Утримайтеся від зайвих витрат. Грошей у кишені обмаль.

Стрілець

Дратуватиме все навколо. Не приймайте рішення спересердя. Шукайте способи підтримувати внутрішню гармонію. Більше читайте.

Козеріг

Друзі запропонують кілька видів відпочинку. Довірте право вибору дітям. Їхня радість зробить щасливими вас.

Водолій

Через проблеми з транспортом ви запізнюватиметеся на зустрічі. Через несприятливі обставини не матимете часу на відпочинок. Це не кращі дні цього тижня.

Риби

В усьому бачити дурний знак не слід. Невдачі теж можуть мати щасливий кінець. Дозвольте собі легко відступати від правил. Ставтеся іронічно до своїх помилок.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...